Διεύθυνση Πλατανιάς, Χανιά
EN | EL

Σχετικά

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Το Σουβλάκι του Πλατανιά

Η ομάδα του εστιατορίου μας διαθέτει πλούσια και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Από το 1994 μέχρι και σήμερα προσφέρουμε απρόσκοπτα υπηρεσίες εστίασης υψηλού επιπέδου σε ντόπιους και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα πίσω στο μακρινό 1994, στεγάσαμε τις μεγάλες μας φιλοδοξίες με μοναδικό γνώμονα η προσπάθεια μας να γίνει η πρώτη σας γαστρονομική επιλογή για σουβλάκι και οποιαδήποτε άλλη νοστιμιά επιθυμείτε να γευτείτε.

Η Φιλοσοφία μας

Με αδιάκοπη προσπάθεια, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να βρεθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι αυτό δεν αρκεί, καθώς το στοίχημα που έχουμε βάλει με τους εαυτούς μας είναι όχι μόνο να κατακτήσουμε την κορυφή, αλλά να παραμείνουμε εκεί. Γι' αυτό δεν σταματούμε ποτέ να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο που έχουμε επιτύχει και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, ως το ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στην αξία που εσείς μας δώσατε με την σταθερή σας προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.

Παραμένουμε πιστοί στις παραδόσεις μας και δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας σε κάθε γευστική σας επιλογή. Γι' αυτό, καθημερινά προμηθευόμαστε τα καλύτερα υλικά, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να είναι πάντα φρέσκα, υγιεινά και νόστιμα. Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκες πρώτες ύλες και κρέας, ενώ οι πατάτες μας τηγανίζονται σε ηλιέλαιο ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τα πιάτα μας χωρίς τύψεις, είτε στο χώρο μας είτε στον δικό σας.

Μέσω ενός τηλεφωνήματος, σύντομα και μέσω του site μας, είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντας τα πιο λαχταριστά σουβλάκια και αναρίθμητες γεύσεις που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις εκλεκτές μας γεύσεις με νέες ιδέες και πιάτα, προσαρμόζοντας το γαστρονομικό μας χάρτη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες αναζητήσεις σας. Καθώς εκτιμούμε τη γνώμη σας, κάθε πρόταση, σκέψη ή παρατήρηση λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν. Χάρη σε εσάς είμαστε αυτοί που είμαστε, χάρη σε εσάς μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

30+
Χρόνια Εμπειρίας
Προσφέρουμε απρόσκοπτα υπηρεσίες εστίασης υψηλού επιπέδου.
1000+
Πελάτες την Ημέρα
Μας εμπιστεύονται καθημερινά.
100+
Διαφορετικά Πιάτα
Μοναδικές γεύσεις
Oι Αγαπένοι μας πελάτες

Μιλούν για εμάς

Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε δίπλα σας

Δοκιμάστε το λαχταριστό σουβλάκι μας!